Tehnologie

Folosim ultimele tehnologii in domeniul stomatologiei

Tehnica PRGF Endoret

 

Folosim tehnologia realizata de Institutul de Biotehnologie si Cercetare din Spania, avand privilegiul de a fi Centru acreditat BTI, in 2015 castigand premiul “Quality Assurance 2015” .

 

De-a lungul timpul timpului folosind tehnica PRGF Endoret, tehnica BTI, rezultatele obtinute pentru pacienti au fost spectaculoase, rata de inflamare scazand cu pana la 60% si perioada de vindecare dupa extractiile dentare fiind redusa la 3-4 luni de la perioada standard de 6-8 luni.

 

PRGF sunt trombocite 100% identice cu cele ale pacientului, produse din sangele acestuia printr-un procedeu simplu. Este nevoie doar de o mica mostra din sangele pacientului si aparatura specializata pentru a produce PRGF.

 

Este o tehnologie care permite intrebuintarea propriilor resurse ale organismului, cu rezultate uimitoare in multe afectiuni patologice, regenerand tesutul fara efecte adverse si reducand semnificativ timpul de recuperare al fracturilor, intinderilor musculare, rupturilor de tendon si al operatiilor efectuate.

 

Beneficii ale tehnologiei:

 

    •       Mareste rata de succes in tratamentele cu implanturi dentare.

    •       100% biocompatibila, versatila si sigura, fiind obtinuta din propriul sange al pacientului

    •       Prima tehnologie din istoria medicinei care garanteaza o compatibilitate de 100%

    •       Proprietati de vindecare si regenerare dovedite stiintific

    •       Nici un efect advers al tratamentului in timp

 

Book an appointment!
Datele tale sunt în siguranță cu noi.