Tehnologie

Folosim ultimele tehnologii in domeniul stomatologiei

Microscop endodontic

 

De ce aveti nevoie de tratamente dentare efectuate la microscop?

 

In stomatologie exista o specialitate numita endodonție, care se ocupă cu tratarea afecțiunilor din interiorul dintelui. Această specialitate a medicinii dentare diagnostichează, tratează și previne patologia pulpara. La clinica Dental One, tratamentele endodontice se fac cu ajutorul microscopului endodontic.

 

Din ce în ce mai mulți pacienți aleg sa meargă să facă tratamente endodontice acolo unde există un microscop, deoarece rata succesului tratamentelor efectuate astfel, crește de la 50% la 90%. Nu numai că șansele de reușită a unui tratament normal cresc drastic, dar cu ajutorul microscopului se pot observa alte afecțiuni. Medicul poate descoperi canalele atipice, eventualele ace rămase pe canale în cazul retratamentelor, și chiar afecțiuni gingivale.

 

Evolutia tehnicilor folosite in medicina dentara si aparatura performanta asigura in acest moment succesul unui tratament dentar. In endodontie, folosirea microscopului face diferenta si asigura reusita tratamentului pe termen lung.

 

Cabinetul pentru tratamentele endodontice este dotat cu: Endomotor VDW Reciproc, Ultrasonic Scaler Satelec, Sistem de obturare la cald 3D Beefill VDW, Sistem de inregistrare.

 

Aceste echipamente asigura:

   •     Rata ridicata de succes cu condensarea verticala la cald - 90%

    •       Obturare sigura a intregului sistem de canale radiculare: canale laterale, canale ovale, ramificari, istmi

    •       Captuseala omogena si densa

    •       Captuseala mai rapida decat prin metoda compactarii laterale

    •       Risc minim de fractura radiculara

    •       Plasare usoara a pivotilor radiculari: captusirea pana la nivelul dorit elimina necesitatea indepartarii gutapercii

    •       Restaurarea adeziva poate fi realizata intr-o singura sedinta

 

 

Producatori  aparatura de renume: Plannmeca, Vatech, Ritter.

 

Book an appointment!
Datele tale sunt în siguranță cu noi.