Tehnologie

Folosim ultimele tehnologii in domeniul stomatologiei

Laborator de Radiologie si Tomografie Dentara

 

Dental One este una dintre putinele clinici din Romania care detine un aparat tomograf propriu si poate efectua toate tipurile de radiografii necesare, atat radiografii 2D: panoramica si retroalveolara, cat si radiografii 3D: computer tomograf.

 

Utilizand cel mai mic nivel posibil de radiatii, acest echipament permite vizualizarea tridimensionala a dintilor si a structurilor inconjuratoare. Pentru a fi siguri ca numai regiunea afectata este scanata, se pot selecta mai multe dimensiuni pentru radiografie cu un minim de radiatii.

 

Tomograful tridimensional asigura un diagnostic rapid si o planificare sigura a interventiilor de catre echipa medicala. Radiografiile sunt folosite pentru diagnostic, evaluarea sistemul osos, localizarea precisa a structurilor vitale si pentru endodontie (tratamentul nervului) si planificarea operatiilor complexe.

 

In plus, medicul implantolog creaza modele tridimensionale ale danturii unui pacient ce permite o planificare cumputerizata a pozitionarii implanturilor in zonele dificile. Acest lucru este posibil datorita unui soft unic, care permite chirurgia controlata de catre computer.

 

Book an appointment!
Datele tale sunt în siguranță cu noi.