Clinica Dental One

Locul unde zambetele prind viata

Clinica Dental One

 

Clinica Dental One este mai mult decat o clinica de stomatologie. A fost creata imbinarea perfecta dintre o atmosfera relaxanta, profesionalism, servicii medicale de calitate premium si ingrijire completa.

 

Clinica Dental One beneficiaza de:

    •       O locatie unica pe Strada Clucerului din Nordul Bucurestiului, aproape de Arcul de Triumf sau Piata 1 Mai, cu acces la majoritatea mijloacelor de transport

    •       4 cabinete complet amenajate si specializate pe anumite interventii dentare

    •       1 camera pentru repaus dupa interventiile chirurgicale

    •       O zona de asteptare spatioasa

    •    Spatiu de discutie cu echipa medicala a tratamentelor necesare, dotat cu videoproiector, si machete dentare

    •    O echipa de 10 medici, 7 asistenti medicali si personal administrativ focusat pe gestionarea Receptiei si Customer Care

 

Clinica ofera servicii dentare complete, pe toate specialitatiile: protetica, endodontie, parodontologie, ortodontie, chirurgie orala, implantologie, estetica dentara, profilaxie; detine laborator de Radiologie Dentara Intern si Laborator de Tehnica Dentara. 

 

Pacientii care ajung la Dental One sunt atat din Romania, cat si din multe tari din Europa sau SUA. Datorita managementului intern si fluxurilor medicale bine puse la punct se realizeaza orice interventie in interval de 3-5 zile, astfel incat pacientii straini se bucura de toate avantajele unui tratament dentar de calitate, fac economie si excursii in Bucuresti si imprejurimi.

 

Pentru pacientii veniti din afara tarii, ne ocupam de toate aspectele vizitei, incluzand rezervarea biletului de avion, drumul de la si inapoi spre aeroport, precum si de cazarea la hotel. In plus, alocam un consultant permanent pe perioada sederii, cu scopul de a va rezolva orice nevoie sau problema, 24 de ore din 24.

 

Book an appointment!
Datele tale sunt în siguranță cu noi.